IT-Purmerend

OVER ONS
Het gezicht
Het gezicht achter IT-Purmerend is Vincent Schipper woonachtig in Purmerend. ik ben vanaf jongs af aan al bezig met computers. Het begon met opschroeven van computersystemen en andere elektronische apparatuur. Omdat ik heel nieuwschierig was om te weten hoe alles werkte. Later ben ik me bezig gaan houden met het installeren en configuren van hard en software.

Op mijn 13e bouwde ik mijn eigen computersysteem. Ik probeerde van alles uit op die manier kwam ik steeds meer te weten over de computer. Vervolgens heb ik eerst de opleiding elektrotechniek gedaan en vervolgens de opleiding netwerk en systeembeheer afgrond. In computerproblemen zie ik een uitdaging. Sommige virusinfecties zijn pittig, die moet je helemaal kunnen verwijderen. Elke keer kom ik weer wat anders tegen..

Een goed functionerende computer vinden we steeds belangrijker in het hedendaagse leven. Niet iedereen heeft tijd en energie om zich in de technologie te verdiepen. Ik heb er mijn vak van gemaakt. Daarbij is het mijn passie om u zo goed mogelijk te helpen.

Doelstelling
Met de vergrijzing in Nederland merkte wij al snel dat er behoefte was om iemand aan huis of kantoor te laten komen om computerproblemen op te lossen, Windows te herstellen of andere veelvoorkomende problemen op te lossen.

De taak van IT-Purmerend is om iedereen die in het bezit is van een computer, laptop of tablet op een snelle, makkelijke en vriendelijke wijze te helpen met zijn of haar computerproblemen. Of het nu gaat om een grote storing, het herstellen van Windows of het leveren van hardware, software, nieuwe of gebruikte laptops, u bent bij IT-Purmerend altijd aan het juiste adres! IT-Purmerend repareert computers altijd binnen achtenveertig uur (mits eventuele onderdelen voorradig zijn)